Over Welplast vloer­verwarming

Welplast vloerverwarming is onderdeel van Welplast B.V. (www.welplast.nl)
Welplast is dé regionale totaalleverancier op het gebied van watertechniek en aanverwante producten. Het familiebedrijf is in 2003 opgericht door Hans Sr. en gevestigd in Ermelo met circa 2.550 m² verkoopruimte.
Welplast voorziet haar klanten al jaren van technische kwaliteitsproducten tegen gunstige prijzen. Daarnaast is Welplast zijn klanten van dienst met vakkundige adviezen, scherpe offertes en snelle levering op het gebied van kunststof leidingsystemen, technische artikelen, HWA infiltratie, pompen, PE-producten en beregeningssystemen.

In april 2022 werd Welplast overgedragen aan de H&K Groep en vanaf april 2023 biedt Welplast via Welplast vloerverwarming ook complete vloerverwarmingsystemen aan voor particulieren en bedrijven. Hierbij wordt het totale traject van vloerverwarming georganiseerd; van aanvraag, calculeren en tekenen tot montage.

H&K Groep

De H&K groep is gespecialiseerd in het leveren/verzorgen van kunststof leidingsystemen, vloerverwarmingsystemen, verwarmingsproducten, sanitair, gereedschap en elektra. Uniek bij H&K is dat ze vloerverwarmingsprojecten van A tot Z voor de klant in opdracht kunnen nemen.

Meer weten? Bezoek de website van H&K Groep
Meer informatie of contact met ons?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of eens vrijblijvend sparren over jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Naar contact

© 2024 Welplast vloerverwarming