Montage­systemen

Wij gebruiken voor het leggen van onze vloerverwarmingsystemen verschillende montagesystemen. Hieronder beschrijven we welke systemen dit zijn. Mocht je een vraag hebben over een bepaald montagesysteem neem dan gerust contact met ons op.

Montage op tackerplaten

Bij de montage van de vloerverwarming op tackerplaten worden er eerst isolatieplaten op de vloer aangebracht. Dit zorgt voor extra isolatie onder de vloerverwarming. De buizen worden daarna met tackers op de isolatieplaten gemonteerd.

Offerte aanvragen

Montage op krimpnetten

Bij de montage van de vloerverwarming op krimpnetten worden de verzinkte krimpnetten eerst op de betonnen ondervloer aangebracht. Vervolgens wordt de vloerverwarming hierop vastgemaakt. Hierbij dient er, afhankelijk van het verwarmingsvermogen, rekening gehouden te worden met de juiste hart-op-hart afstand tussen de buizen.

Offerte aanvragen

Montage op noppenplaat

De montage van de vloerverwarming op noppenplaten wordt voornamelijk gebruikt in huizen met een houten ondervloer of weinig mogelijkheid tot ophoging van de vloer.
Bij de montage op noppenplaten worden de vloerverwarmingsbuizen in de noppenplaten gedrukt. De belangrijkste voordelen van dit type montagesysteem zijn; snelle en eenvoudige montage, een goede isolatie en er kan een zwevende dekvloer worden toegepast.

Offerte aanvragen

Montage doormiddel van infrezen

Bij het infrezen van vloerverwarming wordt de dekvloer ingefreesd. In de sleuven wordt de verwarmingsbuis geplaatst. Deze montage methode is een interessante optie in situaties waarbij het vooraf verwijderen van de dekvloer niet gewenst is. Veelal wordt het infrezen van vloerverwarming toegepast bij renovatie projecten en is een praktische en budgetvriendelijke oplossing.

Offerte aanvragen
Meer informatie of contact met ons?

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden of eens vrijblijvend sparren over jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Naar contact

© 2023 Welplast vloerverwarming